Častno priznanje

Na II. Latvia International Ceramics Biennale, ki je na ogled do 9.9.2018 v Mark Rothko Art Centre, Daugavpils, Latvija, sem za delo Avtoportret prejela Častno priznanje. Delo ostaja v stalni zbirki, v omenjeni galeriji.

Rutar_Kristina_Avtoportret_ 100x110x160cm_ resized

Nagrada Latvija 2018

Future Lights of Ceramics

Na tekmovanju Future Lights of Ceramics sem skupaj s sedmimi talentiranimi umetniki, dizajnerji in kuratorji sem postala ambasadorka keramike. Iskreno se veselim prihajajočih dogodkov v okviru omenjenega programa. Prejela sem tudi posebno omembo na  5. NBC Meshtec Tokyo International Screen Print Biennial za mojo grafiko Consequences V.

Embryo1

 

Risbi Embrio I. in Embrio II. bosta razstavljeni v Basic Space Gallery v Portlandu, Oregon od 4.6 do 28.6. Na razstavi Figure in Abstractionism bom sodelovala z osmimi mednarodnimi umetniki. Več informacij o galeriji in razstavi lahko pridobite na tej spletni strani.

 

 

Embryo2.

 

 

Junija bom razstavljala tudi na Portugalskem, v okviru projekta ART MAP, na razstavi Poetry in Visual, s serijo Puzzled. Ostale sodelujoče si lahko ogledate tukaj 21stCentury_Figure_KristinaRutar1

 

5.6. se odpira razstava grafik DIALOG. Na njej sodelujemo študenti, asistenti in profesorji oddelka grafike na akademiji E.Geppert, Vroclav.

PRINTFOLIO8